Al 4x op rij bekroond tot:

Vriendelijkste handelaar van Diepenbeek

Vier Valentijn met lekkers van Bij Den Appel!
Met heel veel liefde brengen wij op 14 februari, jullie ontbijt, brunch, tapas-cheese-meat plank, kaas/vleesfondue of paella-avondje met tapas aan huis. Een GRATIS flesje bubbels krijg je erbij, omdat we jullie zo lief vinden. ❤️❤️ Elke formule aan € 25,00pp, inclusief brood.

Liefs,

Patrick, Debby & Ilse

Volg ons op
Info & bestellen

dagverse producten

Elke morgen om 04.30 staan we in de keuken om jullie vers bereide maaltijden klaar te maken en voorbereidingen te treffen om jullie culinair te verwennen in onze bistro. In onze afhaaltoog kan je kiezen uit 15 verschillende complete menu's van salades tot vis-,vlees- en pasta menu's. Ook voor je soep, dessert, brood, assortiment wijn en bubbels kan je bij ons terecht. Alles kan aan huis geleverd worden, indien je dit wenst.

Bekijk ons winkelaanbot

Bekijk hier ons filmpje

Feest aan huis

Onze feestformules zijn voor groot & klein en worden prachtig gedecoreerd op de plank bij je thuis geleverd. Cheese-meat & tapas, Breughel, raclette, gourmet, ontbijt/brunch, zomer&winterBBQ, pasta-buffet en uiteraard ons paradepaardje, de PAELLA XL PAN met tapas, brood is bij elk feestje voorzien.

Bekijk ons traiteuraanbod

Aan tafel Bij den Appel

Je kan je dag niet beter beginnen dan met een ontbijt in onze Bistro. Aan de kleintjes denken we natuurlijk ook met het pannenkoekenontbijt en speelfun met de jongens-meisjesspeelboxen. Lekker genieten van een koffietje met een overheerlijk stukje tartes de Francoise, lunchen of aperitieven met tapas of kaasplankje, … Het kan in onze gezellige Bistro.

Meer info over onze bistro
tartes de Françoise

exclusieve partner met collect & go afhaalpunt voor heel Limburg

Sinds kort zijn we de exclusieve partner en het collect & go afhaalpunt voor Les Tartes Françoise in heel Limburg; de meest exclusieve, heerlijke, zoete en hartige taarten. Kies, bestel en haal daarna af Bij den Appel. Maak snel kennis met onze nieuwe verleiding, zoet, pittig en mooi verpakt, ook leuk als cadeau!

bestel ze hier

Onze menukaarten

Afhaalmenu

Wees lief voor jezelf, en maak het gemakkelijk én lekker met de maaltijden van Bij Den Appel! Elke dag een ruim assortiment van huisbereide gerechten.

Download ons afhaalmenu

Feestmenu

Zeker nu is samen genieten met je bubbel belangrijker dan ooit. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet volop van de tijd met elkaar, dus ga ook dit jaar voor de feestformules van Bij den Appel.

Download ons feestmenu

Bistrokaart

In onze gezellige bistro schuif je aan tafel voor een ontbijt, lunch of een early diner... Natuurlijk kan je ook terecht voor een koffietje met een tarte de Francoise of een tapas/cheese plankje met een lekker wijntje erbij, genieten is de boodschap!

Download onze bistrokaart

Laatste nieuws

Meer nieuws
15.01.2021

Exclusief partner van Limburg

YES!! We zijn nu de officiële partner en exclusief collect & go afhaalpunt van heel Limburg voor "Les Tartes de Françoise"!

Lees Meer
05.12.2020

Onze feestfolder 2020 vind je hier!

04.12.2020

Diepenbeekbon

04.12.2020

Vriendelijkste Handelaar van Diepenbeek

Sfeerfoto's

Meer foto's

Tevreden klanten

Mooie, gezellige en knusse inrichting. Volledig, uitgebreid ontbijt met oa. zalm, spek met eieren, vers appelsiensap, 3 soorten kaas en hesp, salami...

Hazies MSP

Veel keuze in kazen en charcuterie. Goed idee voor een mooie kaasplank met alles op en aan! Ook zelf gemaakte kant en klaar maaltijden verkrijgbaar.

Roger Hulsbosch

Super lekker gegeten en gedronken, kraakverse waren. Fijne, vriendelijke, vlotte bediening en attent of alles naar wens is. Een echte aanrader, succes met jullie ontbijt.

Betty Kellens